GündemSiyaset

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE BÜYÜK KONGRE

Yeniden Refah Partisi Balıkesir İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Karesi AVM’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun da katılımıyla tek liste ile girilen seçimlerde mevcut Başkan Recep Orhan yeniden Başkan seçildi.

Yeniden Refah Partisi Balıkesir 1. Olağan Kongre Karesi AVM’de Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, MYK Üyesi ve Kocaeli Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Manisa Bölge Sorumlusu Ali Yönem, Çanakkale Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cahit Böleli, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Halebaş, Yeniden Refah Partisi Altıeylül İlçe Başkanı Salim Sevim, Yeniden Refah Partisi Karesi İlçe Başkanı Hüseyin Eren, Yeniden Refah Partisi Dursunbey İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Bandırma İlçe Başkanı Halil Kalyoncu, Yeniden Refah Partisi Sındırgı İlçe Başkanı Kazım Arslan, Yeniden Refah ve çok sayıda partili katıldı.

EMANETOĞLU “ÜLKENİN GELECEĞİ BİZLERİZ”

Kongrede konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emenatoğlu, “Operasyon başladığı andan itibaren başta Amerika’nın hemen arkasından İsrail’in ve ardından topyekün bir şekilde Avrupa ülkelerinin aldıkları tavrı hep beraber izliyoruz. ABD’nin o manyak başkanından gelen ekonominizi batıracağı tehdidi ve açıklamalar bize bir kez daha gösterdi ki Bu ülkenin geleceği Avrupa Birliği’nin peşinde koşmakta değildir. ABD ile stratejik ortak olmakta değildir. Bu barış harekatı, ortaya çıkan sonuçlar, bize bir kez daha Erbakan hocamızın ne kadar haklı olduğunu gösterdi” ifadelerini kullandı.

ORHAN “İKTİDARI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ”

Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Balıkesir İl Başkanı Recep Orhan, “Çok başka bir heyecanımız var. Genel Başkanımızın beni ve arkadaşlarımı görevlendirdiği Balıkesir Yeniden Refah Partisi’nin kongresini yapıyoruz. Bugüne kadar tırnaklarımızla sökerek, tırnaklarımızla kazıyarak bu hale getirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni seçilecek arkadaşlarımızla beraber Türkiye’deki iktidarı 1996 yılında nasıl söke söke aldıysak inşallah Balıkesir Teşkilatı olarak da bundan sonra milli görüş olarak iktidarı tırnaklarımızla söke söke alacağız. Kongremiz şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Davetimizi kırmayıp uzaktan ve yakından gelen herkese selamlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

ARAS “MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı ve MYK Üyesi Mehmet Aras yaptığı konuşmada; “50 yıldır yılmadan, usanmadan kadınıyla ve erkeğiyle mücadele veren Balıkesirli Milli Görüşçüleri selamlıyorum. İlk seçimde kim ne derse desin Balıkesir’in 20 ilçesinin belediye başkanlığını ve 9 milletvekilliğini kazanacağız. Size bu müjdeyi veriyorum. Ben Adnan Menderes döneminden beri siyaseti takip ediyorum. 50 Yıldır Erbakan hocamla beraber bulunarak Genel Kurulda görev yaptım. Ankara’ya parlementoya Milli Görüş’ün bayrağını dikeceğiz. Askerlerimiz sınır ötesinde görevlerini yapıyorlar. Askerlerimiz şehit oluyor yaralılar var. Yıllarca bundan çektik. Ama sonunda yeter artık dedik . Defterleri dürüldü. Bizi yumuşak başlı sandılar. Amerikalıların bize yapmadığı kalmadı.Askerimiz Amerika için Kore’ye gitti. Şehit oldu. Gazilerimiz vardı. Şimdi yeniden aynı şeyi yapıyorlar. Bizim hükümeti çatıya çıkardılar. Sonra altından merdiveni aldılar. Suriye’de sonuna kadar iktidarın yanındayız ancak Sayın Cumhurbaşkanı BOP Eş Başkanlığından istifa etmelidir” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Recep Orhan yeniden başkan seçildi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu