GündemSpor

Yenilmezlik serisi Elazığ mücadelesiyle son buldu

23 Elazığ FK, evinde konuk ettiği rakibi Balıkesirspor’a karşı 1-0’lık skor ile galip ayrıldı

Yenilmezlik serisi Elazığ mücadelesiyle son buldu. TFF 3. Lig 4. Grup 19. Hafta mücadeleleri oynandı. TFF 3. Lig 4. Grup 19. Hafta kapsamında 23 Elazığ FK, kendi evinde Balıkesirspor’u ağırladı. Elazığ Doğukent Stadyumu’nda oynanan mücadelenin tek golü Elazığ forması giyen Murat Kayalı attı. 23 Elazığ FK, evinde konuk ettiği rakibi Balıkesirspor’a karşı 1-0’lık skor ile galip ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu.

Yenilmezlik serisi Elazığ mücadelesiyle son buldu

Murat Kayalı, mücadelede skoru belirledi

TFF 3. Lig 4. Grup 19. Hafta mücadelelerinde 23 Elazığ FK, kendi evinde Balıkesirspor ile kozlarını paylaştı. Mücadelenin 78. Dakikasında 23 Elazığ FK’nın kazandığı penaltı atışını düzgün bir vuruş ile tamamlayan Murat Kayalı, mücadelede skoru belirledi. 23 Elazığ FK, sahasında karşılaştığı Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti.

Ligin 19. Haftasında Elazığ Doğukent Stadyumu’nda mücadelenin orta hakemi Kocaeli C Klasman Hakemi Sait Tuzcu olurken yardımcılıklarını ise Berat Binbir ve Hasan Genç yaptı.

İlgili Makaleler

Ligin 22. Haftası geride kalırken

İsmail Cem Cambaz yönetimindeki Balıkesirspor, ligin 19. Haftası geride kalırken bu sezon karşılaştığı rakiplerine karşı 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile puan cetvelinde 20 puan toplayıp, 9. Sırada yer alıyor. 23 Elazığ FK ise bu sezon karşılaştığı rakiplerine karşı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile tabloda 16 puan toplayıp, 13. Sırada bulunuyor.

Orta Balkes
23 Elazığ Fk, Evinde Konuk Ettiği Rakibi Balıkesirspor’a Karşı 1-0’Lık Skor Ile Galip Ayrıldı

6 maçlık yenilmezlik serisi bitti

İsmail Cem Cambaz’ın öğrencileri bu sezon ligin 12. Haftasında kendi evinde ağırladıkları Adana 1954 FK’yı 2-0

yenmelerinin ardından TFF 3. Lig 4. Grup’ta 6 maçlık yenilmezlik serisi oluşturdular. Yenilmezlik serisi kapsamında 4 beraberlik ve 2 galibiyet ile puan cetvelinde istikrar sağladılar. Ancak ligin 19. Haftasında deplasmanda karşılaştıkları 23 Elazığ FK mücadelesi ile yenilmezlik serisinin sonu geldi. Elazığ Doğukent Stadyumu’nda dakikalar 78’i gösterdiğinde Murat Kayalı, kazanılan penaltıyı düzgün bir vuruş ile filelere gönderdi. Mücadele 23 Elazığ FK’nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 23 Elazığ FK, mücadele sonunda 3 puan kazanmakla birlikte Balıkesirspor’un 6 maçlık yenilmezlik serisindeki istikrarı da bitirdi.

Haber: Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu