Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Yer Altımızdan Kayacak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye’ye önümüzdeki hafta ile ilgili önemli bir uyarı geldi. Meteorolojik kaynaklara göre önümüzdeki hafta etkisini gösterecek türdeki yağışlar nedeniyle yollar kaygan olacak.

 

 

Yer Altımızdan Kayacak… Meteorolojik kaynaklar açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Türkiye’de önümüzdeki haftada hava durumunun nasıl olacağına ilişkin bilgilendirme yaptı.

“Yollar Yağışlı Nedeniyle Kaygan Olacak”

Hava Forum tarafından değerlendirme gerçekleşti. Gerçekleşen değerlendirmeye göre önümüzdeki günlerde Türkiye’de yolların yağışlar nedeniyle kaygan olacağını dile getirdi. Beraberinde, şu ifadelere yer verdi: “Yeni haftanın ilk gününe İstanbul başta olmak üzere yurdun %95’i çok bulutlu havayla başlayacak. İstanbul’da stratüs bulutları olacak. Bu bulutlar alçak seviye bulutlarıdır. Gri gökyüzüne, sisli ve çise yağmura neden olur. Çoğu zaman sprey şeklinde yağar. Şemsiyesiz rahatsız eder, sprey şeklinde yüzünüze vurduğunda kaşlarınızı çatarsınız. Araç kullananlar da dikkat etsin, hafif ıslaklıkta yollar çok kayganlaşır” dedi.

…Yer Altımızdan Kayacak…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu