GündemTürkiye Gündemi

Yerli olarak geliştirildi! Şimdi yurt dışına satılıyor

Askeri ve sivil alanda kullanılan görüntüleme, radar, aydınlatma ve silah sistemleri, antenler gibi faydalı yüklerin başarılı şekilde görev yapması için geliştirilen yerli mühendislik çözümlerine yurt içinden ve dışından gelen talepler doğrultusunda yenileri ekleniyor.

Yurt dışından ithal edilen sistemlerin yerini alması amacıyla geliştirilen mastlar, zamanla yurt dışında da talep görmeye başladı. Toplamda 250 teslimata ulaşılırken siparişlerin sayısı 350’yi geçti.

Yüksek mukavemetli, dengeli, düşük bakım gereksinimli, 3-15 metreye kadar yükselebilen geniş bir ürün yelpazesine sahip sistemler, son kullanıcılardan ve ana yüklenicilerden olumlu geri dönüşler aldı.

Şirket, çeşitlenen ihtiyaçlara cevap vermek için yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarından yeni ürünler elde etti. Ayrıca tasarımları tamamlanan ve kalifikasyon aşamasında bulunan bir dizi ürün de yakın zamanda görücüye çıkacak. Bu ürünler arasında kara araçlarından farklı olarak deniz sistemlerinde ya da sabit platformlarda görev yapabilecek çözümler bulunuyor.

Sivil alanda da telekomünikasyon, iletişim, haberleşme, arama kurtarma, doğal afetlere yönelik ihtiyaçlara cevap vermeye yönelik bazı ön çalışmalar bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu