Gündem

Yeşil Altıeylül’ün Parklarına Bakım

Yeşil Altıeylül’ün Parklarına Bakım

Yeşil Altıeylül’ün Parklarına Bakım. Altıeylül İlçesi parklarında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım onarım yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Altıeylül’ün Yeşil Alanları Sıkça Ziyaret Ediliyor

Geniş parklara sahip olan Altıeylül İlçesi’nde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi öncesi bakım onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. İlçeden yoğunlukta bulunan yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları özellikle pandemi sürecinde vatandaşlar tarafından bir dinlenme ve nefes alma alanı olarak sıkça ziyaret ediliyor. Altıeylül Belediyesi’de vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği park alanlarında çalışmalara hız kazandırdı.

Çalışmalara Hız Kazandırıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki farklı noktalarda bulunan yeşil alanlarda eş zamanlı olarak çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirdi. Yeni kısıtlamalarla beraber kısıtlama saatleri dışında vatandaşların sıkça ziyaret etmesi beklenen parklarda çim biçme çalışmaları dış mekan oturma gruplarında tamirat ve değişim işlemleri, çocuk oyun gruplarında çeşitli onarım faaliyetleri gerçekleştirildi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı yapıla çalışmaalrla ilgli olarak, “Park Bahçeler ekibimiz parklarımızda bakım-onarım-değişim, çevre düzenleme ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor. Daha güzel bir Altıeylül için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu