Köşe Yazıları

Yeşil sahalarda gerginlik bir türlü dinmiyor

Yeşil sahalarda gerginlik bir türlü dinmiyor

Tüm dünyanın gözü önünde olan Süper Ligimiz bir türlü sakinleşemedi. Hakem dövmeler taraftarların taşkınlıkları her hafta bir olay bu hafta sonunu da boş geçmedik maşallah. Geçtiğimiz akşam Trabzonspor, Fenerbahçe derbisi oynandı maç Fenerbahçe’nin 3-2 galibiyetiyle sonuçlandı. Şimdi Fenerbahçe Şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı. Kıran kırana bir maç oldu 30. Haftada Fener için çok önemli bir galibiyetti bu galibiyetle Fenerbahçe Galatasarayın ensesinde bir hatasıyla liderliği elinden alacak.

Tamam kardeşim yıllardır yeşil sahalarımızda olaylar kavgalar olurdu ama şu son zamanlarda ülkemizin bu tip olaylarla gündeme gelmesi rezilliğin daniskası. Adamlar ligin sonuna doğru bu kadar kısa bir süre kalmışken şampiyonluk yolunda hayati bir galibiyet almış haklı olarak bunu kutlamak istemişler gördüğüm kadarıyla kimseyi tahrik etmeden sahanın ortasında galibiyet sevinçlerini yaşıyorlar.

İlgili Makaleler

Ama kendini bilmez densizin teki sahaya atlayıp ve onca güvenlik güçlerinin arasından sıyrılıp futbolculara dalmaya çalışıyor zaten sonrası tam bir rezalet bu arkadaşı gören sahaya atlıyor biri almış köşe gönderi direğini önüne gelen futbolcuya sallıyor diğeri uçan tekme atıyor vs. Eminim yabancı futbolcuların çoğu böyle bir tabloyla hayatlarında ilk defa karşılaşıyordur.

Her ne olursa olsun hiç kimse sporda böyle tablolar görmek istemez, sahaya giren taraftarlar hem kendilerine hem de takımlarına ciddi anlamda zararda vermiş oluyor, İçişleri bakanlığı zaten olayların hemen ardından açıklama yaparak görüntülerin incelendiğini bu olayı başlatanların kimliklerinin tespit edilip gerekli işlemlerin başlatılacağını duyurdu.

Bir daha böyle tablolar görmemek üzere hoşçakalın…

Uzlaştırma ve Arabuluculuk

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu