GündemDünyadan HaberlerEğitim

Yeşilay Balıkesir Şubesinden Farkındalık Sergisi

Yeşilay Balıkesir Şubesinden Farkındalık Sergisi

 

Yeşilay Balıkesir Şubesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliği ile Kuvâ-yi Milliye Müzesi- Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu’nda “Karikatür Sergisi” ve “Süreli ve Süreli Olmayan Yayınlar Kitap Sergisi” düzenledi. Davranışsal bağımlılıklar ile mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen sergi 10-14 Haziran tarihleri arasında devam etti ve yoğun bir ilgi gördü.

 

Mücadele İle Tüm Bireylere Ulaşmak Hedefleniyor

Bir asrı aşkın süredir bağımlılıklarla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini belirten Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu, “Yeşilay olarak, bağımlılıklardan uzak ve sağlıklı bir toplum oluşturmayı amaçlıyoruz. Bağımlı bireyler ile yakınlarına sesimizi duyurmak amacıyla sanatın gücünden faydalanıyoruz ve son olarak bu kapsamda iki sergi düzenledik. Sergilerin gördüğü ilgiden mutluluk duyuyor; sanatın bağımlılıklarla ilgili farkındalık oluşturma noktasında önemli bir role sahip olduğuna inanıyoruz. El ele vererek bağımlılıkla mücadele eden tüm bireylere ulaşmayı, bu konuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Sergiyi Birlikte Açtılar

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonunda açılan YEŞİLAY “Karikatür Sergisi” ile “Süreli ve Süreli Olmayan Yayınlar Kitap Sergisi”  açılışını Karesi Kaymakamı Metin ARSLANBAŞ, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin DİKER, BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet BAŞTÜRK, Yeşilay Şube Başkanı S Dt. Ömür AKYILDIZ EROĞLU, İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri, öğrenciler ve vatandaşlar birlikte gerçekleştirdi.Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu