İlçe HaberleriGörüntülü HaberlerGündemÖzel Haberler

“YETER ARTIK PERİŞANIZ”

Bigadiç sanayi esnafı işyerlerinin orta yerinde kurulu çakıl ve yol yapımında kullanılan malzemelerin yarattığı sağlıksız kirlenmeden dolayı isyan ediyor.

Üç yıldır yetkili olduklarını düşündükleri Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, bağlı oldukları esnaf odası ve ilgili diğer resmi makamların tümüne şikâyetlerini iletmelerine rağmen sonuç alamayan sanayi esnafı perişan halde.

Üst başlık: KONTROL HABERİNİ ALIP KANDIRIYORLAR

Not: Patlak içinde yer alacak: Yetkililere seslenen sanayi esnafı “Hem sağlığımız hem ekmek paramız tehdit altında bu sorunu çözün artık”

SAĞLIĞIMIZ BOZULMASI NOKTASINA GELDİ

Ürettikleri tüm işlerin bu çevre kirliliğinden kötü etkilendiği için müşteri kaybettiklerini ifade eden esnaflar “ bu ekmeğimizi etkiliyordu ama iş artık sağlığımızın bozulması noktasına geldi. Her şikâyetimizden sonra kaldırılacağı yerde büyüyen bu toz yığınları yüzünden çamur tükürmeye başladık. Daha da ilginci ne zaman şikâyetlerimize binaen bir kontrol olsa işleten firma bir şekilde haber alıp o anlık güya yerleri sulayarak tedbir alıp adeta yetkilileri kandırıyorlar” şeklinde konuştu.

AVCU’DA SARAN’DA DEFALARCA SÖZ VERİP BİTECEK DEDİLER AMA DAHA DA BÜYÜDÜ

Neredeyse her üç ayda bir konuyu dile getirdiklerini ifade eden esnaflar “ bize hep bu sorununuz bitecek dediler ama her seferinde bu işletme daha da büyüdü. Belediye Başkanı İsmail Avcu defalarca söz verdi ama bir şey yapmadı. Hatta meslek odamız var dedik imza toplayıp oda başkanımız Süleyman Saran’a teslim ettik. O da sorunu hemen çözeceğiz deyip söz verdi ve imzalı kâğıtları teslim aldı. Ama sonra topladığımız imzalı kağıtlar adeta ortadan kayboldu” şeklinde iddiada bulundular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu