Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yiğitler Sahili Aydınlatıyor

Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Avşa Adası’nın Yiğitler Mahallesi’ndeki sahil düzenleme çalışmaları hakkında son bilgileri verdi. Yiğitler Sahili Aydınlanıyor. Başkan Aksoy, sahil bandının baştan sona aydınlatılacağını söyledi.

 

Marmara Adalar Belediyesi’ne bağlı tüm sahil bantları yaz sezonuna hazırlanıyor. Çalışmaların sürdüğü yerlerden biri de Avşa Adası’na bağlı Yiğitler Mahallesi’ndeki sahil bandı. Yiğitler sahil bandında konuşan Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Göreve ilk geldiğimiz zaman 1.5 kilometrelik alanda yürüme, sahil yollarını yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Ondan sonraki süreçte de yeşil alanları, spor tesisleri yaparak yine vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu sahil bandını tüm vatandaşlarımız kullanıyor. Yazın gelen turistlerimiz bu sahil bandında ciddi anlamda bir yoğunluk teşkil ediyor” dedi. Yiğitler Sahili Aydınlatıyor.

Yiğitler Sahili Aydınlatıyor

 

Sahil Işıklarla Canlanacak

Özellikle yaz sezonunda turistlerin yürüyüş alanı olarak sıkça kullandıkları sahil bandının aydınlatılmasının bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Aksoy, “Akşamları hava güzel. Güzel olduğu zaman vatandaşımız bu sahil bandında yürüyüş yapıyor. Bizler de bütün mahallelerde yaptığımız gibi Yiğitler Mahallemizde de özel elektrik direklerinin montajlarını yapıyoruz. 1.5 kilometre boyunca aydınlatma direkleri hem yolu hem de yürüyüş alanını aydınlatacak şekilde montajına başladık. İnşallah kısa bir sürede montajını bitirip daha aydınlık bir sahil bandını değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” açıklamasını yaptı. Yiğitler Sahili Aydınlatıyor.

Haber: Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu