GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Yılın Sanatçısı Bandırma’dan Çıktı

Yılın Sanatçısı Bandırma’dan Çıktı

Balıkesir’in Bandırma İlçesinde yaşayan ve 2006 yılında karnında bebeği ile trafik kazasında eşini kaybeden Mehmet Tunç, yazdığı 700 şarkı sonrasında ‘2021 Yılı Fantazi ve Arabesk Müziği’ dalında yılın sanatçısı ödülüne layık görüldüler.

Tunç, “Bir medya ajansının hazırlamış olduğu 20 Şubat 2022 tarihinde engelliler yararına düzenlenecek olan geceye, yılın başarılı isimleri katılacak ve ödüllerini alacaklar. Biz de bu anlamda fantazi ve arabesk müziği dalında ödüle layık görülmüşüz. Biz de İstanbul’a gidip ödülümüzü alacağız. İlk şarkımı 1992 yılında yazdım. Bir 30 yıllık süreçtir tabii ki bu. 30 yıllık süre içinde 700’ü aşkın eserimiz var. Bu birikimin meyvelerini toplamaya başladık. Şarkılarımız gerek yurt içi gerekse yurt dışından da güzel tepkiler gördü. Eşimi, annemi, babamı ve kardeşimi kaybetmenin acısını ve yaşadıklarımı şarkı ve noktalara döktüm. Tabii binlerce insan böyle acılar yaşıyor, onların da yüreği ve sesi olduk.

Genç kardeşlerime tavsiyem, mutlaka üretsinler, yani şarkı söylemekten ziyade işin mutfağına girsinler ve bir şeyler üretsinler. Hayallerinden vazgeçmesinler çünkü ben hayallerime 50 yaşından sonra kavuştum. Böyle bir ödül alacağımı bekliyordum çünkü şarkılarıma güveniyorum ancak bu kadar erken değil. 2021 yılı en iyi fantazi ve arabesk müziği dalında alacağım ödülü Bandırma’ya getirdiğim için mutluyum” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu