Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Yılmaz’dan İmamoğlu’nu Sıkıştıran Hamle

Yılmaz’dan İmamoğlu’nu Sıkıştıran Hamle

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz İBB’nin yüksek maliyetli bakım nedeni ile söktüğü dikey bahçelere talip oldu.

 

Yılmaz Başkan şimdi İmamoğlu’nu köşeye sıkıştırdı

Bakım maliyeti ile ilgili ulusal düzeyde farklı tartışmalara neden olan dikey bahçeleri Yılmaz’ın talep etmesi AK Parti Kulislerinde kabul görerek “ Yılmaz Başkan şimdi İmamoğlu’nu köşeye sıkıştırdı” yorumlarına neden oldu.

Ne Olmuştu…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesinden talep edilen dikey Bahçeler ile ilgili resmi yazıyı sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra Balıkesir Büyüşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AA’ya bir açıklama yapmış ve “Gerçekten kullanmak istediğimiz çok duvarımız var. İyi niyetli bir talepte bulunduk, inşallah İstanbul Büyükşehir Belediyesinden de olumlu dönüş bekliyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Thumbs B C 0Ad5Df2Eb9916E6D0947C7D5Dfb45Bac

“Ülkemizin ortak değerleri”

AA’ya yaptığı açıklamada, Balıkesir il sınırlarının geniş olduğunu, alt geçitler ile peyzaj ihtiyacının bulunduğu yerlerde dikey bahçeleri değerlendirmek istediklerini ifade eden Yılmaz, “Eminim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız bu talebimize olumlu cevap verecektir, çünkü hiçbir şeyin israf olmasını o da istemeyecektir. Biz konuyu basından takip ettik, söküldüğünü de görünce bir an önce talep yazımızı yazalım ki bizden önce kimse davranmadan alalım istedik. Bunların hepsi ülkemizin ortak değerleridir. Bir yerde kullanılmıyorsa, mutlaka kullanılacak bir yer vardır. Biz de sağlam bir şekilde belediyemizde kullanmayı talep ettik. Biz çok iyi niyetli bir yazıyla talep ettik fakat sosyal medyada gündeme taşınmış, inşallah olumlu cevap gelir. Biz gerçekten Balıkesirimize yakışacağını düşünüyoruz” şeklinde ifadede bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu