GündemEğitimİlçe Haberleri

YKS Öncesi Öğrencilere Moral Konseri

YKS Öncesi Öğrencilere Moral Konseri

 

Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, 2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde sınavlara girecek olan 12. sınıf öğrencileri için moral gecesi düzenledi.

 

KONSER VE YARIŞMA SONRASI ÖDÜLLERİ

Şükrü Tunar Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü kadrosunda bulunan Müzik öğretmenleri tarafından söylenen şarkılar eşliğinde gençler eğlendi.  Programın başlangıcında İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Barışın, Bilgeliğin, Bereketin Ve Saflığın Sembolü Zeytin Ağacı Temalı Hikâye, Masal, Şiir Ve Kompozisyon Yarışması” birincilerine tablet hediye edildi.

ÖDÜLLERİ EDREMİT KAYMAKAMI VERDİ

Hikâye kategorisinde Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Seher Karasi, masal kategorisinde Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Nur Çakmak, kompozisyon kategorisinde Altınoluk Fernur Sözen MTAL öğrencisi Orkun Gedik ve şiir kategorisinde Ülkü Muharrem Ertaş Anadolu Lisesi öğrencisi Nihai Can Bağlamacı’nın birinci olduğu yarışmanın ödüllerini Edremit Kaymakamı Sayın Ahmet Odabaş verdi.

‘’SİZLERE İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ’’

İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Yakup Özbek: “Sizleri Pazar günü gerçekleşecek olan YKS öncesinde burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öğretmenleriniz olarak sizlerin ne denli zor, stresli süreçten geçtiğinizin farkındayız fakat şunu unutmamanız gerekir ki sizler bizim evladımızsınız. Sizlerin mutluluğu, başarısı bizler için bu hayattaki en kıymetli hazinedir. 12 yıllık eğitim sürecinizin sonunda üniversite öncesi bir es verdiğiniz bu zamanda sınav öncesi moral bulmanız bizler için çok değerlidir. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz.” dedi.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Yakup Özbek konuşmasında, Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak himayelerinde yürütülen BİGEP çalışmalarının meyvelerini önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek olan YKS ile toplayacaklarını ifade etti. Bu çalışmalarda emek harcayan öğretmenlere teşekkür etti.

Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu