Gündem

Yücel Başkan’ın Katıldığı Toplantıda Salgınla Mücadele Değerlendirildi

Yücel Başkan’ın Katıldığı Toplantıda Salgınla Mücadele Değerlendirildi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Grubu toplantısına katıldı.

Online toplantıya katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Grubu toplantısına katıldı. Toplantı online olarak gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Avrupa Birliği ülkelerinde ve Türkiye’de covid-19 salgını ile mücadele konusu değerlendirildi. Türkiye ve Avrupa ülkelerinde alınan tedbirlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda ülkeler arası ilişkiler de ele alındı.

“Salgınla başarılı mücadelemizi değerlendirdik”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz toplantı sonrası açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz açıklamasında katıldığı online toplantıdaki fikir alışverişlerinin tüm katılımcılar için yol gösterici olduğunu ve bu sayede toplantının verimli geçtiğini dile getirdi. Başkan Yücel Yılmaz, “AB ve Türkiye ilişkileri hakkında görüşlerimizi beyan ettiğimiz toplantıda Türkiye ve AB’de Kovid-19 ve Türkiye olarak salgınla olan başarılı mücadelemiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Verimli bir toplantı gerçekleşti.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu