Gündem

Ziyaret Ve Kalabalık Oluşturan Ortamlara Yönelik Düzenlemeler Yapıldı

Ziyaret Ve Kalabalık Oluşturan Ortamlara Yönelik Düzenlemeler Yapıldı

 

İl Hıfzıssıha Kurulu tarafından covid-19 tedbirleri kapsamında covid-19 hastası bulunan apartman site ve hanelerin girişlerine “Bu konut görüşme ve ziyarete kapalıdır” bilgi notunun asılmasına karar verildi

BİLGİ NOTU ASILACAK

Balıkesir İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Hasan Şıldak başkanlığında toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda birçok başlıkta covid-19 salgınına ve salgınla mücadelede alınan tedbirlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Toplanan İl Hıfzıssıha Kurulu tarafından covid-19 tedbirleri kapsamında covid-19 hastası bulunan apartman site ve hanelerin girişlerine “Bu konut görüşme ve ziyarete kapalıdır” bilgi notunun asılmasına karar verildi. Asılan bilgi notunun kaldırılması halinde ceza uygulanmasına karar verildiğini açıklandı. Bilgi notunun denetimini ise görevli kolluk kuvvetleri gerçekleştirecek.

KAPI ÖNÜ “ ÇAY-SİGARA” YASAKLANDI

İl Hafzıssıha Kurulu toplantısında iş yerlerinin önünde kalabalık oluşturularak sigara ve çay içilmesine yönelik de değerlendirmelerde bulunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucu mesafe ve maske ihlallerine neden olduğu tespit edilen, işyerleri önünde oturarak ve ayakta topluluk oluşturmasının önüne geçmek üzere; işyerlerinin önüne sandalye tabure vs. konulmasının ve işyerleri önünde mesafe ve maske ihlali yaparak toplanmak suretiyle çay ve sigara içilmesinin yasaklanmasına karar verildiği açıklandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu