Gündemİlçe Haberleri

ZORLUKLARA HAZIRIZ

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam alınan 2 günlük sokağa çıkma yasağı kararı işle birlikte açıklama geç olmuş olsada bu süreci Gömeç başarıyla atlatmıştır buda gösteriyor ki Gömeç zorluklara hazır” dedi.

Başkan Himam, “Açıklamanın son dakikada yapılmış olmasına rağmen Gömeç ilçesinde yasak kararı sonrasında özveriyle çalışan herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi. Himam konuşmasında, “Son dakikada gelmesine rağmen, sokağa çıkma yasağı boyunca özveriyle çalışan fırın, eczane ve su bayileri ile polis ve jandarma ekiplerimize ve halkımız için gecesini gündüzüne katan belediye çalışanları ile ilaçlama konusunda bize yardımcı olan Gömeç Zeytin Derneği üyesi gönüllülerimize ve tabii organizasyondan sorumlu Belediye Zabıtası çalışanlarına teşekkür ediyorum. Görünen o ki daha zor günler gelse de biz hazırız. Evde kalın sağlıklı kalın ”çağrısında bulundu. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yayınladığınız her haberin kurumumuzca kabul gören tarih ve saati de yayınlanmalı. Bu bilgiler olmadığı zaman ciddi bir eksikliktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu