Gündemİlçe Haberleri

ZOR BİR HAYATA DEVLET ELİ DEĞDİ

Sındırgı Büyükdağdere Mahallesi’ne vatandaşlarla bir araya gelmek ve çalışmaları incelemek adına giden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle sakinlerinden Kadir Taş’ın maddi sıkıntılar içerisinde yaşam mücadelesi verdiğini duyunca ekipleri seferber etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Büyükdağdere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Halil Temel ile birlikte yapımı devam eden parke taşı döşenecek alanlar ve düğün salonu tadilatı için incelemelerde bulundu. Misafirperverliğinden dolayı Büyükdağdere Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Yavaş, yapılan çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi aldı.

MADDİ SIKINTILAR İÇİNDE BİR YAŞAM

Büyükdağdere Mahallesi ziyareti sırasında Kadir Taş ile tanışan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, iki yıl önce annesini kaybeden ve maddi imkansızlıklar içinde yaşamını sürdürmeye çalışan Kadir Taş için ekipleri seferber etti. Mahalle sakinlerinden Ender Çevik tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelen talep üzerine Belediye ve Kaymakamlık işbirliği ile Taş’ın evinde tadilat işlemi tamamlandı. ‘Elden Ele Evden Eve’ kampanyası kapsamında yeni eşyalar da evine yerleştirildi. Taş’ın mutluluğu da gözlerinden okunurken Kadir Taş, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a teşekkür etti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Büyükdağdere Muhtarı Halil Temel ve komşuları ile birlikte tadilat sonrasında Taş’ ın evine konuk olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu