Gündem

23 Nisan’da Yapılan Dilan Polat Gösterisi Tepki Çekti

Türkiye'nin dört bir yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşanırken, bir okulda gerçekleştirilen gösteri büyük tartışmalara neden oldu.

23 Nisan’da Yapılan Dilan Polat Gösterisi Tepki Çekti

23 Nisanda Yapilan Dilan Polat Gosterisi Tepki Cekti 1
23 Nisan’Da Yapılan Dilan Polat Gösterisi Tepki Çekti

Gösteride Polis Detayı

Örgüt kurma ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın ilkokul öğrencilerine taklidi yaptırılması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İstanbul’da bir okulda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarında, öğrencilere Dilan Polat taklidi yaptırılarak sahnelenen gösteri, izleyiciler arasında büyük tepkilere yol açtı. Fenomen Dilan Polat’ın ‘Enerci’ adlı şarkısı eşliğinde dans eden bir kız öğrencinin, gösteri sonunda polis kılığına girmiş iki erkek öğrenci tarafından kolundan tutularak götürülmesi sahnelendi. Bu sahne, sosyal medyada hızla yayılarak geniş tepki topladı.

Sosyal Medyada Büyük Tepki

Vatandaşlar, sosyal medya platformlarında yaptıkları yorumlarda, çocukların böyle tartışmalı ve hassas konuları içeren gösterilere hazırlanmasının kabul edilemez olduğunu belirttiler. Birçok kişi, bu tür gösterilerin çocukların ruhsal ve psikolojik sağlığına zarar verebileceğine dikkat çekti. Ayrıca, okulların çocuklarına daha duyarlı ve özenli etkinlikler düzenlemesi gerektiği vurgulandı.

Haber: Bülten

Dilan-Engin Polat Çifti Yeniden Hakim Karşısında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu