MagazinGündem

Dilan-Engin Polat Çifti Yeniden Hakim Karşısında

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Dilan-Engin Polat Çifti Yeniden Hakim Karşısında

Dilan Polat Ve Engin Polata Ait 15 Sirkette Arama Basladi 3

Azmettirme Suçlamasıyla Mahkemede

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezine geçen yıl düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili davada Dilan ve Engin Polat çifti, azmettirme suçlamasıyla yargılanıyor. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede çiftin suçlamalarla ilgili olarak toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapis cezası talep edildiği belirtildi.

Dilan Engin Polat Cifti Yeniden Hakim Karsisinda 1

Duruşmada Çiftin Açıklamaları

Duruşmada Engin Polat’ın mesleğinin “serbest meslek” olduğunu belirtmesi üzerine, “Kozmetik şirketlerim var” dediği öğrenildi. Ayrıca Engin Polat’ın aylık gelirinin 200 bin lira olduğunu ifade ettiği aktarıldı. Gazete Duvar’ın edindiği bilgiye göre eşinin ardından duruşma salonuna getirilen Dilan Polat’ın da aylık gelirinin 200 bin lira olduğu bilgisi paylaşıldı.

Polat Çifti Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Duygusal Anlar Mahkemede

Dilan Polat’ın duruşma salonuna girişi sırasında eşi Engin Polat ile göz göze gelerek ağladığı ve el ele tutuştukları anlar yaşandı. Dilan Polat, salona girer girmez eşinin elini öptü ve duygusal anlar yaşandı. Ancak hakimin temas etmenin yasak olduğunu belirtmesiyle Dilan Polat sandalyeye oturtuldu.

Dilan Polat Ve Engin Polata Ait 15 Sirkette Arama Basladi 1

İddianameden Detaylar

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Dilan Polat ile Banu Parlak arasındaki husumetin vurgulandığı ve Polat’ın Parlak’a yönelik tehdit mesajları gönderdiği belirtildi. İddianamede, saldırının planlanmasında Polat çiftinin “Daltonlar çetesi” olarak bilinen suç örgütü üyeleriyle irtibat kurduğu ve saldırının organize edildiği iddia edildi.

Haber: Bülten

Dilan Polat’ın Yardımcısı Şule’den Olay Yaratan Açıklama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu