Balıkesir Son Dakika Ölüm HaberleriGündem

Kazdağlarında Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlisi Toprağa Verildi

Yamaç Paraşütü Yaparken Ters Rüzgarla Yere Düşmüştü

Kazdağlarında Hayatını Kaybeden Öğretim Görevlisi Toprağa Verildi

Yamaç Paraşütü Yaparken Ters Rüzgarla Yere Düşmüştü

Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, Kazdağları’nda yamaç paraşütü yaparken meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay, Edremit ilçesinde Altınoluk Cam Seyir Terası yakınlarında meydana geldi. Ters rüzgarın etkisiyle yere düşen Şenergin ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bu acı haber, üniversite camiasında derin üzüntüye neden oldu.

Kazdaglarinda Hayatini Kaybeden Ogretim Gorevlisi Topraga Verildi 1

Balıkesir Üniversitesi’nde 1999 yılından beri görev yapan Şenergin, Bilgisayar Programcılığı bölümünde öğretim üyesi olarak çalışıyordu. Evli ve bir çocuk babası olan Şenergin’in yamaç paraşütüyle ilgilendiği ve kazadan önce 10 yıldır bu sporu yaptığı belirtildi. Kazanın, havada seyir halindeyken ters rüzgarın etkisiyle gerçekleştiği iddia edildi.

Kazdaglarinda Hayatini Kaybeden Ogretim Gorevlisi Topraga Verildi 2

Merhumun cenazesi, Zağnos Paşa Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlileri, öğrencileri, elektrik mühendisi arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: Bir Yaralı

İha

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu