Gündemİlçe HaberleriSpor

Briç Tutkunları Egemenlik Kupası İçin Burhaniye’de Buluşacak

Burhaniye Belediye Spor, Briç Kulübü tarafından düzenlenen Egemenlik Kupası adlı açık ikili briç turnuvası, briç tutkunlarını bir araya getiriyor.

Briç Tutkunları Egemenlik Kupası İçin Burhaniye’de Buluşacak

Burhaniye Belediye Spor, Briç Kulübü tarafından düzenlenen Egemenlik Kupası adlı açık ikili briç turnuvası, briç tutkunlarını bir araya getiriyor. Turnuva, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te Burhaniye Belediyespor Briç Kulübü’nde gerçekleşecek. Katılımcılar, tek seanslık olan turnuvada hem keyifli bir rekabetin hem de ödüllerin sahibi olma şansını yakalayacak.

Burhaniye Belediye Spor’un düzenlediği bu etkinlik, briç tutkunları için önemli bir buluşma noktası olacak. Turnuvaya katılanlar, briçte ustalıklarını sergileyerek diğer oyuncularla yarışacak. Aynı zamanda katılımcılar, turnuva atmosferinde yeni dostluklar kuracak ve keyifli vakit geçirecek.

Briç Tutkunları Egemenlik Kupası İçin Burhaniye'De Buluşacak
Briç Turnuvası

Briç tutkunlarının merakla beklediği bu turnuva, Burhaniye Belediyespor Briç Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek. Turnuvaya katılmak isteyen herkes, 27 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te kulüp binasında buluşmaya davetli.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir 33. Uluslararası Sahil Şenliğine Hazırlanıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu