GündemTürkiye Gündemi

4 Adaylı Seçimin Galibi Demirer Ve Ekibi

4 Adaylı Seçimin Galibi Demirer Ve Ekibi

Balıkesir Berberler Kuaförler Ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunun kazanan ismi mevcut Başkan İbrahim Demirer ve ekibi oldu. Toplam 531 oda üyesinin oy kullandığı seçimde İbrahim Demirer 198 Sadrettin Kabak 193 İbrahim Koç 94 Suat Dinçer 30 oy aldı.6 oy ise geçersiz sayıldı.

Kullanalim Lutfen

5 OY FARKLA DEMİRER YENİDEN GÜVEN TAZELEMİŞ OLDU

Balıkesir Berberler Kuaförler Ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu Bal Konuk’ta gerçekleşti. Dün gerçekleştirilen genel kurulda 4 aday başkanlık için yarıştı. Mevcut Oda Başkanı İbrahim Demirer’in yeniden aday olduğu genel kurulda ayrıca Oda üyeleri İbrahim Koç, Suat Dinçer ve Sadrettin Kabak’ta başkan adayı olarak birer konuşma yaptılar. Mevcut Başkan Demirer’in 198 oy aldığı seçimde 193 oyla Demirer’i zorlayan isim Sadrettin Kabak oldu.

Ibrahim Demirer Ve Ekibi 1

EMEKTARLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Oda tarafından seçime geçilmeden önce mesleğe emek verenlere teşekkür hediyesi sunuldu. Oda tarafından geleneksel hale getirilen teşekkür plaketlerini mevcut Başkan İbrahim Demirer ve bazı oda üyeleri takdim etti. Teşekkür Plaketleri adıyla Balıkesir minyatür Saatleri, mesleğin emektarlarına verildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu