Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

5 İhalenin 5’i De Canlı Yayınlandı

5 İhalenin 5’i De Canlı Yayınlandı

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ‘şeffaf belediyecilik’ anlayışı ile ihaleleri canlı yayınlıyor. Ayrıca, canlı yayınla ‘hesap verilebilirlik’ ilkesini önemsediğini vurguluyor.

 

İsteyen herkes ihaleleri Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube hesabından takip edebiliyor. Dahası, erişilebilirliği ve güvenilirliği önceleyen bu sistem, Balıkesirlilerden de tam not alıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dün 5 büyük satış ihalesini de bu kapsamda canlı yayınladı. 7. katta yapılan ihaleye, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan Başkanlık etti. Ayrıca, İlana çıkan 5 ihaleye 11 firma teklif zarfı verdi. İhalelere verilen teklifler başkanlık makamınca onaylandıktan sonra kesinleşecek.

 

Dün Yapılan ve Canlı Yayınlanan İhalelere Katılan Firmalar Şöyle;

 

-Altıeylül İlçesi Dinkçiler Mahallesi 13631 ada 1 parseldeki arsa için dört firma teklif verdi. Ayrıca, söz konusu arsa 21 milyon lira muhammen bedelli olarak satışa çıktı. İhalede, Okumuşlar Yapı A.Ş. adına Hüseyin Okumuş, Hadi Enerji SAN.TİC.AŞ. adına Ahmet Kalan, Bakgörler Mimarlık Gemicilik İNŞ.SAN. TİC. A.Ş. adına İsmail Murat Bakgör ve Karal Girişim İNŞ. LTD.ŞTİ. adına Ali Altıntaş teklif verdi. Ancak en yüksek teklif, 30 milyon 900 Bin Lira fiyatla Okumuşlar Yapı A.Ş.’den geldi.

– Altıeylül İlçesi Dinkçiler Mahallesi 13633 ada 1 parsel arsa için ise, 3 firma teklif verdi. Ayrıca, bu arsada 5 milyon 950 bin lira muhammen bedel ile satışa çıktı. Bu arsa için Tuna Grup Eğlence Organizasyon TİC. LTD. ŞTİ. adına Tuna Gündüz, Okumuşlar Yapı A.Ş. adına Hüseyin Okumuş ve Bakgörler Mimarlık Gemicilik İNŞ.SAN. TİC. A.Ş. adına İsmail Murat Bakgör teklif verdi. Sonuç olarak, 9 milyon 500 Bin Lira fiyatla en yüksek teklifi Okumuşlar Yapı A.Ş. verdi.

-Bandırma İlçesi Edincik Mahallesi 331 ada 9 parsel arsa için ise, tek firma teklif verdi. Ayrıca, bu arsa 2 milyon 700 bin lira muhammen bedel ile satışa çıktı. Sonuç olarak, Dardarlar TUR.GIDA.İNŞ.DIŞ.TİC.ŞTİ. adına ihaleye katılan İsmail Aydın, 2 milyon 750 bin lira fiyatla en yüksek teklifi verdi.

-Edremit İlçesi Hamidiye Mahallesi 430 ada 29 parsel arsanın 15 milyon Lira muhammen bedelli ihalesine 2 firma katıldı. İhaleye Kafkas İnşaat TAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. adına Aydın Ateş ve şahsi olarak Yusuf Bayrak katıldı. İhaleye katılan 2 firma arasından Yusuf Bayrak 17 milyon 600 Bin Lira fiyatla en yüksek teklifi verdi.

-Edremit İlçesi Çamlıbel Mahallesi 406 ada 1 parsel dinlenme kampının 170 milyon Lira muhammen bedelli ihalesine tek firma katıldı. Matlı Yem SAN ve TİC. A.Ş. adına ihaleye katılan Aydın Sayracı 170 milyon 5 bin lira fiyatla en yüksek teklifi verdi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu