Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti Edremit’te Gönüllere Giriyor

AK Parti Edremit’te Gönüllere Giriyor

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı, gün boyu yaptığı etkinliklerle vatandaşların gönüllerine girmeye devam ederken, halkın olumlu tepkileriyle karşılaşıyor.

İlçe Başkanı Ekrem Umutlu’nun öncülüğünde, göreve geldikleri günden bu güne çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve ayrıca İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, günlük etkinlikleriyle gönüllere giriyor. Özellikle aktif bir şekilde sahada yaptığı çalışmalarıyla dikkat çeken Kadın Kolları Başkanlığı, kapı kapı dolaşıyor ve vatandaşların önemli anlarında yanlarında oluyor. Esrah Gönüldok’un başkanlık görevini yürüttüğü AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Yönetimi, yaşanan felaketlerde evleri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretleri, vefat eden vatandaşların yakınlarına taziye ziyaretleri, semt pazarlarında esnaf ve vatandaş ziyaretleri, yeni doğum yapan kadınlara bebek ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, özellikle yatalak durumdaki hastalara geçmiş olsun ziyaretleri, engelli vatandaşlara sohbet ziyaretleri ve ayrıca üye ziyaretlerine gidiyor.

Haftanın her günü yapılan farklı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Bizleri önemseyerek kapımıza kadar gelen AK Parti’nin AK kadınlarına teşekkür ediyoruz. Değer verilmek çok güzel bir duygu. AK kadınlara çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun” diyerek görüşlerini bildirdi.  İlçe Başkanımız Ekrem Umutlu’nun öncülüğünde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. AK Kadınlar olarak çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyoruz. Ziyaretlerimiz ile gönüllere giriyorlar. Allah güç kuvvet verdiği sürece ayrıca halka hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

***

AK Parti kurulduğu günden bu güne, ‘Halka Hizmet Hak’a Hizmettir’ düsturuyla devrim niteliğinde hizmetleri halkımızla buluşturdu. İnsan odaklı dev yatırımlar, hamleler yapılmaya devam ediyor.  Bu arada, tabana inerek halkımızın her daim yanında olan, kapılarını çalan AK Gönüllerimiz var. İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yürütme Kurulumuz, İlçe Kadın Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız ayrıca var gücüyle çalışıyor. İnsanlarımıza dokunuyor, yüreklerine girmeyi başarıyorlar. Özveriyle sahada çalışmalar kaydeden AK gönüldaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle konuşmamı bitiriyorum; ‘Halka Hizmet Yolunda Daima İleri, Daima Genç’ saygı ve ayrıca sevgilerimle” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu