Köşe Yazıları

AK PARTİ NASIL BİR PARTİ?

AK PARTİ NASIL BİR PARTİ?

 

Siyasi Partiler kongrelerini tamamlıyor. Kimi sessiz sedasız geçiyor kimi ise coşkuyu salona yansıtarak. Korona virüsle mücadele hala devam ediyor yıl sonuna kadar sanırım bu maske mesafe ile birlikte hijyen konusun ada dikkat ederek geçireceğiz bu zamanı.

Siyaset ve kongreler demişken AK Parti için bugünlerde Balıkesir’de yoğun kulisler yapılabiliyor. Kıyıda köşede kahvede büfe’de kongreler ve nasıl geçtiği parti tarafından belediyelerdeki memnuniyet nabızları ölçümleri istişareler yoluyla durmak yok yola devam denen yolda aynı hızda ilerliyor.Tabiki bu yorumlar herşeye açık…

İlgili Makaleler

AK Parti demişken hemen hatırlayalım kendini AK Parti “Muhafazakâr Demokrat” olarak tanımlayan bir parti. AK Parti’nin muhafazakârlığa ve demokratlığa yüklediği anlam ise gayet açık ve net. AK Parti’nin muhafazakârlık anlayışı, geçmişi toptan savunmayı amaçlayan bir gericiliğeya da tutuculuğa yaslanmaz; milletimizin inanç değerlerini ve hassasiyetlerini odağa alanancak değişime ve yeniliğe de açık olan bir ilkeselliği esas alır. AK Parti hiç kimseye hayat tarzı dayatmaz. Hiç kimsenin dayatmasına da izin vermez. AK Parti’de yaşam tarzları farklı olan her kesimden insan bulunur. Ve bu dönemde de kongrelerde isimlere bakmanız buna yeterli olacaktır. Her dinden, her inançtan, her ırktan, her mezhepten insana AK Parti’nin kapıları ardına kadar açıktır. Tek şart: Lideri tarafından açıklanan AK Parti ilkelerinin benimsenmesidir. Ve Genel Merkez’den gelen her kim ise bunu konre zamanlarında partililere ama öyle ama böyle birşekilde hissettirir, dile getirir.

AK Parti Balıkesir’inde partisidir. İzmir’inde. İzmir sadece içkiyle özdeşleşmiş bir hayat tarzına mensup olanların şehri değildir. Ve hiçbie partinin herkesi memnun etmesi mümkün değildir.Partiler kendilerini yakın hissettikleri kişileri benimseme ve yaşatma hareketleridir.Buda seçim vakti oy kullanılarak sağlanır.AK Parti’de ilkeler benimsenmiş ve gönül hareketi ile yayılan birlikte Türkiyeyiz anlayışının taşıyıcısıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu