Gündemİlçe Haberleri

Akbıyık: ‘Karesi’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz’

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Ramazan Bayramı ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Akbıyık: ‘Karesi’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz’

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Ramazan Bayramı ziyaretlerini tamamladı. Bayramın coşkusunu ve dayanışma ruhunu yaşamak için Karesi’nin farklı mahallelerini ziyaret eden Başkan Akbıyık, bayramın son günü Kırsal Üçpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Üçpınar Camii’nde Cuma Namazı’nı kıldıktan sonra cami çıkışında hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan Akbıyık, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Akbıyık, Karesi’nin geleceği için birlikte çalışma çağrısında bulundu. Üçpınar Mahallesi’nin sorunlarını yakından dinleyen ve çözüm önerileri sunan Başkan Akbıyık, vatandaşların talep ve beklentilerini dikkate aldı. “Üçpınar’ın tüm sorunlarını çözecek, geleceğe güvenle bakan mutlu bir Karesi’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diyen Başkan Akbıyık, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Akbıyık: 'Karesi’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz'
Akbıyık Bayram Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, “Üçpınar Camii’nde Cuma Namazı’mızı kıldıktan sonra çıkışta hemşehrilerimiz ile bayramlaştık. Üçpınar’ımızın tüm sorunlarını çözecek, geleceğe güvenle bakan mutlu bir Karesi’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu