Altıeylül Personeline 32 Bin 100 TL Promosyon

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Altıeylül Belediyesi personeliyle Hasan Can Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada Başkan Şehirli, belediyenin çalışanlarına yönelik müjdeleri paylaştı.

Altıeylül Personeline 32 Bin 100 TL Promosyon

Altıeylül Personeline 32 Bin 100 TL Promosyon

Altıeylül Personeline 32 Bin 100 Tl Promosyon

Başkan Şehirli Müjdeli Haberi Paylaştı

Başkan Şehirli, yaptığı konuşmada belediyenin çalışanlarına yönelik olarak destek ve ödeme planladıklarını belirtti. İlk olarak, belediye bünyesinde görev yapan memur çalışanlarına yönelik olarak, 4 bin TL bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu. Ayrıca, belediyenin iştiraklerinden ALTAŞ A.Ş.’de görev yapan personellere de banka promosyonu ödemesi yapılacağını açıkladı. Temmuz ayında yapılacak olan ödemelerde kişi başına 32 bin 100 TL düşeceği söylendi.

Altıeylül Personeline 32 Bin 100 Tl Promosyon

“Belediyemizin çalışanları bizim için son derece değerli”

Başkan Şehirli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Altıeylül için mücadele eden, gece gündüz demeden görevinin başında olan siz değerli çalışanlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Belediyemizin çalışanları bizim için son derece değerlidir. Bu nedenle, aldığımız kararlarla onların refahını ve motivasyonunu artırmayı hedefliyoruz. Hem bayram ikramiyeleri hem de promosyon ödemeleriyle çalışanlarımıza destek olmayı amaçlıyoruz. Hep birlikte daha güzel bir Altıeylül için var gücümüzle çalışacağız.” Promosyon ödemelerinin 15-16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Altıeylül Personeline 32 Bin 100 Tl Promosyon

Haber: Bülten

Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı Oldu

Altıeylül personel ikramiye hakan şehirli bayram ikramiyesi Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli banka promosyon