Su Ürünleri Çalıştayında Balıkesir'e Yoğun İlgi

Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı'na, Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan'da katıldı.

Su Ürünleri Çalıştayında Balıkesir’e Yoğun İlgi

Su Ürünleri Çalıştayında Balıkesir’E Yoğun İlgi

Zirvede Balıkesir

Çalıştayda, Balıkesir’in midye üretiminde Türkiye genelindeki lider konumunu koruma ve sektöre yön verme potansiyeli üzerinde yoğunlaşıldı. İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir’in su ürünleri sektöründeki başarılarını ve gelecek vizyonunu paylaşarak, sektördeki gelişmelerin sürdürülebilirliğini sağlamak adına yapılacak çalışmaları ele aldı.

Yenilikçi Projelerle Sektöre Yön Verilecek

Alkan, çalıştayın ardından yaptığı açıklamada, Balıkesir’in doğal potansiyeli ve sektördeki deneyimiyle öne çıktığını belirterek, “Balıkesir, su ürünleri yetiştiriciliği alanında Türkiye’nin önde gelen illerinden biridir. Bu çalıştay, sektördeki mevcut durumu değerlendirmemize ve gelecek için stratejik adımlar atmamıza olanak sağladı. Balıkesir olarak, su ürünleri sektöründe liderliğimizi sürdürmek ve yenilikçi projelerle sektöre yön vermeye devam etmek için kararlıyız.” dedi.

Haber: Bülten

Su Ürünleri Kaçakçılığına Darbe

su balıkesir çalıştay erkan alkan midye Su Ürünleri Balıkesir İl Tarım Orman Bölge müdürlüğü su ve su ürünleri
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber