Balıkesir İl Sağlık Müdürü Çavdar’dan Balıkesir Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, Balıkesir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanede yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Çavdar’dan Balıkesir Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Çavdar’dan Balıkesir Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, Balıkesir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanede yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı. Ziyaret sırasında Başhekim Op. Dr. Erdal Ünal ve hastane yönetimiyle bir araya gelen Dr. Çavdar, hastanenin işleyişi, hizmet kalitesi ve hasta memnuniyetine yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Sağlık Personeli ve Vatandaşlarla Yakından İlgilendi

Dr. Miraç Çavdar, hastane ziyareti sırasında poliklinikleri gezerek sağlık çalışanlarıyla sohbet etti, onlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca hastalar ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret boyunca sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulmasına yönelik yapılabilecek iyileştirme çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

ziyaret
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber