Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Asayiş İçin Jandarmadan Arama Çalışması

Asayiş İçin Jandarmadan Arama Çalışması

 

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Balıkesir’de  genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 01-02-03 Nisan 2022 tarihlerinde çalışma yapıldı.

 

Yol Aramaları Gerçekleştirildi

Yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; (24) aranan şahıs yakalandı. (1) adet ruhsatsız tabanca, (26) adet tabanca fişeği, (10) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet av tüfeği fişeği, (2) adet bıçak ele geçirildi. Öte yandan; Altıeylül ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (5) şahıs yakalanırken, Ayvalık ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (2) şahıs yakalandı.

Bandırma, Gömeç, Edremit , Bigadiç ve Dursunbey’de  Yakalandılar

Bandırma ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (1) şahıs yakalandı. Bigadiç ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Burhaniye ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (4) şahıs yakalandı. Dursunbey ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Edremit ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (2) şahıs yakalandı. Gömeç ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda;(3) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet av tüfeği fişeği, (26) adet tabanca fişeği, (2) adet bıçak ele geçirildi.

İvrindi,Kepsut ve Susurlukta Yakalandılar

İvrindi ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda Aranan (1) şahıs yakalandı. Karesi ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (6) şahıs yakalanırken, Kepsut  ve Savaştepe  ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan birer kişi yakalandı ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Susurluk ilçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan (1) şahıs yakalandı. (3) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız ve titizlikle devam ettiği bildirildi. Haber:Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu