Aytekin” Dayanışma Sandığına mektup Koyanlar Var”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına tepki göstererek, Avrupa’nın en büyük adalet sarayında, dünyanın en büyük metropollerinden birinin başkanının tutuklandığını söyledi.

Aytekin” Dayanışma Sandığına mektup Koyanlar Var”

Aytekin” Dayanışma Sandığına Mektup Koyanlar Var”

Ensar Aytekin, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından açıklama yaptı. “Herkes biliyor ki bu hukuk değil, herkes biliyor ki bu, korkakların siyasi operasyonu” diyerek, hukukun yok sayıldığını söyledi. Aytekin, İmamoğlu’na yönelik bu bir hareket ve adaletle bir ilgisi yok. Tamamen siyasi bir müdahale dedi.

Aytekin” Dayanışma Sandığına Mektup Koyanlar Var”

Çocuklarda Sandığa Gitti Bakın Ne Çizdi…

Aytekin, açıklamasında , “Annelerinin babalarının elinden tutup dayanışma sandığına mektup koyan, resim yapan çocuklarımız var. Ufacık çocukların ufacık yüreklerinde sizin kininizden büyük sevgi var. Ve bu sevgiyi asla yenemeyecek, hiç kimseye diz çöktüremeyeceksiniz” ifadelerini kullandı. CHP’li milletvekili, halkın büyük bir sevgiyle Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini ve bu sevginin hiçbir güç tarafından engellenemeyeceğini dile getirdi.

“İmamoğlu Millete Emanet”

Aytekin, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Genel merkezimizde oyumuzu kullandık. İmamoğlu Millete Emanet” diyerek, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP’nin ve halkın İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

Serap Acar

Ensar Aytekin “Tutuklanan 85 Milyonun Umududur”

chp son dakika sandık ensar aytekin karar imamoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin CHP'li Aytekin: "Bu Korkakların Siyasi Operasyonu" imamoğlu tutuklandı chp önseçim