Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Gömeç Ve Savaştepe’nin Doğalgazı Yolda

Ayvalık Gömeç Ve Savaştepe’nin Doğalgazı Yolda

Ayvalık Gömeç Ve Savaştepe’nin Doğalgazı Yolda. Ayvalık, Savaştepe ve Gömeç İlçelerinde doğalgaz hizmeti verilmesi için çalışmalar sürüyor.

GEÇİŞ HATLARI VE PLANLAMA GÖRÜŞÜLDÜ

2021 yatırım programlarına alınan Ayvalık Savaştepe ve Gömeç ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması için projelerin takipleri sürüyor. İlçelerin doğalgaz projeleri ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde görüştüler. Toplantı mahiyetinde yapılan görüşmede geçiş hatları ve proje planlama üzerine katılımcılar görüş paylaştılar.

2022’DE GAZ VERİLECEK

Konuyla yakından ilgilenen AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey 3 ilçeye 2022’de gaz verileceğini söyledi. Canbey 3 ilçenin de doğalgaz programlarının yakın takipte olduğunu söyleyerek şöyle kaydetti: “2021 yılı için yatırım programına aldırdığımız Ayvalık ve Savaştepe ilçelerimize doğalgaz gelmesi projelerini takip etmeye devam ediyoruz. Gömeç üzerinden gelecek olan hattan Gömeç ilçemiz de istifade edecek ve inşallah 2022’ye kadar hem Ayvalık, hem Gömeç, hem de Savaştepe ilçelerimiz doğalgaza kavuşmuş olacak. İlçelerimize ve Balıkesirimize hayırlı, uğurlu olsun.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu