Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Sezona Hazır

Ayvalık Sezona Hazır

Pandemi süreci ikinci yılını doldurmaya hazırlanırken, 17 gün süren yasaklı günlerden normalleşme sürecine doğru rotayı kıran turizm sektörü ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Ayvalık’ta da hızlı bir şekilde sezon hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Yaz mevsimi kapıyı araladı, bol güneşin yaydığı enerji artık insanların içini ısıtmaya başladı. Doğal olarak serinlemek isteyecekler. Kente gelenler pandemi kısıtlaması nedeniyle yorgun bedenlerini Ayvalık’ın serin sularına bırakarak yazı karşılamak isteyecekler.

Öncelikle yaz sezonu boyunca turistlerin uğrak yerleri arasında bulunan plajlar tepeden tırnağa elden geçiriliyor. En ufak bir çöp kırıntısını dahi gözden kaçırmayan Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlükleri ekipleri canla başla çalışarak plajları güvenli bir tatil için hazırladılar.

Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakleri arasında yer alan; Altınova, Paşalimanı, Duba, Cunda Arka ve ayrıca Kapri plajları çöplerden arındırıldı, yabani otlar temizlendi, sahilde insanların güneşleneceği kumlar titizlikle tarandı, bir izmaritin dahi bırakılmamasına dikkat ettiler. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin haziran ayında, yine tedbiri elden bırakmadan sosyalleşmeye başlanacağını belirterek, belediyeye ait tüm işletme ve ayrıca iştiraklerin yaz sezonuna hazır olduğunu söylediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu