Ayvalık'ın Gönüllü Kahramanları Cunda'yı Parlattı!

Ayvalık’ta Dünya Temizlik Günü kapsamında gönüllüler, Cunda Adası’nı sahilden tepelerine kadar temizleyerek çevre bilincine büyük katkı sağladı.

Ayvalık'ın Gönüllü Kahramanları Cunda'yı Parlattı!

Ayvalık’ın Gönüllü Kahramanları Cunda’yı Parlattı!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin öncülüğünde, Dünya Temizlik Günü kapsamında Ayvalık’ta gönüllüler ve belediye ekipleri bir araya geldi. Cunda (Alibey) Adası’nın sahillerinden tepelik alanlarına kadar çevre temizliği yapıldı. Sabah erken saatlerde başlayan etkinlikte dalış ekipleri deniz dibindeki çöpleri çıkararak sergiledi. Belediye çalışanları, gönüllüler ve minik öğrencilerle birlikte Güneş Saati’nden başlayıp Cumhuriyet Caddesi boyunca Cunda Kültür Merkezi Bekir Coşkun Kütüphanesi’ne kadar süren temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Ayvalık'ın Gönüllü Kahramanları Cunda'yı Parlattı!
Ayvalık’ta Gönüllülerle Temizlik Seferberliği

Toplanan atıklar, “Cunda Mahalleevi” Geri Dönüşüm Atölyesi’ne teslim edilerek çevre bilincine katkı sağlandı. Etkinlik sonunda Başkan Ergin, “Ayvalık bizim evimiz. Hem evimizi hem de vicdanlarımızı temiz tutalım. Çocuklarımıza temiz bir dünya bırakalım.” diyerek çevre temizliğinin önemine vurgu yaptı.

Ayvalık'ın Gönüllü Kahramanları Cunda'yı Parlattı!
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin

Haber: Bülten

Balıkesir Ormanları Yeniden Doğuyor

geri dönüşüm mesut ergin ayvalık belediyesi cunda adası çevre temizliği çevre bilinci gönüllüler dünya temizlik günü ayvalık temizliği