Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Yangın ! 1 Kişi Yaralandı

Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi'nde yangın çıktı.  Varol 2 Apartmanı'nda meydana gelen yangın, poyraz rüzgarının etkisiyle hızla büyüdü.

Ayvalık’ta Yangın ! 1 Kişi Yaralandı

Ayvalikta Yangin 1 Kisi Yaralandi 1
Ayvalık’Ta Yangın ! 1 Kişi Yaralandı

İlk İncelemeler Klimayı İşaret Etti

Ayvalık’ın en büyük mahallelerinden Küçükköy’de, 29 Ekim Caddesi üzerinde bulunan Varol 2 Apartmanı’nda çıkan yangın poyraz rüzgarının etkisiyle kısa sürede büyüdü. İlk incelemelere göre, yangının arızalanan bir klimadan kaynaklandığı belirlendi.

Ayvalikta Yangin 1 Kisi Yaralandi 2

Alev ve Dumandan Etkilendi

Yangın sırasında evde bulunan 68 yaşındaki Naime Sakarya, alevlerden ve dumandan etkilendi. Olay yerine çağrılan Ayvalık İtfaiye ekipleri, kısa sürede ulaştıkları yangına müdahale ederek, alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaralanan Naime Sakarya, Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumuyla ilgili bilgilerin henüz net olmadığı belirtildi.

5 Arazöz Müdahale Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye ekipleri, olaya 5 arazöz ve bir kamyonetle müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Ekiplerin başarılı müdahalesi, yangının çevre binalara sıçramasını engelledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde inceleme yapan yetkililer, neden ve nasıl başladığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: İHA

Kalorifer Külleri Evi Ateşe Verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu