Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Bakanlığın ‘Uygun Koşullarda Hazine Arazi Satışı’ Projesinde Balıkesir’de Var

Bakanlığın ‘Uygun Koşullarda Hazine Arazi Satışı’ Projesinde Balıkesir’de Var

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın uygun koşullarda hazine arazi satışı yapacağı iller belli oldu. Buna göre, hazine arazilerinin satılacağı 32 İl arasında Balıkesir’de yer alıyor.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vatandaşın kendisi için konut yapması adına hazırladığı projeyi hayata geçiriyor. Bakanlık bu bağlamda 15 Haziran’da 32 ilde 385 arsayı satışa çıkarıyor. Ayrıca, Balıkesir 7 hazine arazi ile bu iller arasında yer alıyor.

Ankara ve İzmir’de Gerçekleşecek Açık Artırmaya Çevrim İçi Katılım da Mümkün

Bakanlık tarafından belirlenen araziler, vadeli, KDV’den muaf ve açık artırma ile satışa çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, açık artırmayı 15 Haziran saat 10.30’da Ankara ve İzmir’de gerçekleştirecek. Salon katılımı için Ankara’da ki açık artırma, Bakanlığın konferans salonunda gerçekleşecek. İzmir’de ise Balçova Termal Otel kardelen salonunda gerçekleşecek. Ancak, dileyen herkesin, açık artırmaya www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden çevrim içi katılma imkanı da var.

Balıkesir’in 4 İlçesinde 7 Hazine Arazisi Satışta

Balıkesir’de satışa çıkacak hazine arazileri, Ayvalık, Bandırma, Gönen ve Karesi’de yer alıyor. Ayrıca, Satışa çıkan 7 hazine arazisi ile ilgili ayrıntılı bilgi ise Balıkesir Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ait https://balikesir.csb.gov.tr/duyurular resmi hesabında yer alıyor.

Balıkesir’de satışı yapılacak arazilerin bilgileri ise şöyle;

Bakanligin Uygun Kosullarda Hazine Arazi Satisi Projesinde Balikesirde Var

Haber: M. Can Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu