Balık Pazarı Denetim Altında!
Kepsut'ta kurulan pazarda, su ürünleri denetimi için ortaklaşa bir çalışma yapıldı.

Balık Pazarı Denetim Altında!
Kepsut Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, pazarda yapılan su ürünleri denetimlerine birlikte katıldı.
Kepsut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Denetim ekipleri, Kepsut’ta kurulan pazarda su ürünleri denetimi gerçekleştirdi. Denetimler sırasında, balıkların tazeliği ve boyutları kontrol edilerek, hem esnafın hem de tüketicilerin sağlıklı ve güvenli ürün alması sağlandı.

Denetimler Sıkı Tutuluyor
Zabıta ve Tarım ve Orman ekipleri, pazara gelen balıkların tazeliği ve uygun boyutlarda olup olmadığını incelemek amacıyla kapsamlı bir denetim yaptı. Denetimlerde, balık boy cetveli kullanılarak, belirlenen sınırların altında satışa sunulan ürünlere müdahale edilip edilmediği kontrol edildi. Ekipler, denetim sonunda esnafa hayırlı işler dileyerek, pazardan ayrıldılar.
Sağlıklı Balık Tüketimi Vurgusu
Bu denetimlerin, Kepsut’taki vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimi konusunda bilinçlenmesine önemli katkı sağladığı belirtildi. Yetkililer, denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ve halk sağlığını korumak için her türlü önlemin alınacağını vurguladı.
Haber Merkezi
Onca Uyarı Ve Denetime Rağmen Satılıyor!