Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir Pedal Çevirecek

Balıkesir, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü, saat 11.00'de Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen 48. Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Balıkesir Pedal Çevirecek

Balikesir Pedal Cevirecek 1
Balıkesir Pedal Çevirecek

“Pedal Çevir Balıkesir’i Keşfet”

Bu özel etkinlikte, bisiklet severler için harika bir fırsat sunuluyor. “Pedal Çevir Balıkesir’i Keşfet” sloganıyla düzenlenecek olan bisiklet turuyla katılımcılar, Balıkesir’in güzelliklerini keşfetme şansı bulacaklar. Tur, Atatürk Anıtı’ndan başlayacak ve Avlu, Sıtkı Yırcalı Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Çevre Yolu Caddesi güzergahlarıyla devam ederek son durağı Karesi Atatürk Evi Ziyareti olacak.

Ücretsiz Katılım ve Destek

Etkinliğe katılım tamamen ücretsiz olacak. Katılımcılar, kendi bisikletlerini getirecekleri gibi su şişesi ve bisiklet aksesuarlarıyla da etkinliğe katılabilirler. Bu etkinlik, hem spora destek olmayı hem de Balıkesir’in turistik güzelliklerini tanımayı hedefliyor.

Bitiş Noktası: Balıkesir Kent Konseyi

Pedal çevirme etkinliği saat 14.30’da Balıkesir Kent Konseyi’nde sona erecek. Balıkesir, bu etkinlikle bir kez daha turizm potansiyelini gözler önüne sererken, sporun ve doğa tutkusunun birleştirici gücünü de vurgulamış olacak.

Haber: Bülten

Balıkesir Turizm Haftası Programını Belirledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu