GündemEkonomi

Balıkesir Sanayi Odası Yeni Yönetimi Göreve Başladı

Balıkesir Sanayi Odası Yeni Yönetimi Göreve Başladı

 

Balıkesir Sanayi Odası 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yaptı.

 

Nazmi Yarış Bu Kez Seçimle Geldi

19 Mart 2021’de yaşamını yitiren Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Eğinlioğlu’nun ardından, gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile başkanlığa Nazmi Yarış seçilmişti. Sanayi Odası seçimi bu yıl gerçekleşti ve bu kez seçimle Nazmi Yarış başkanlığa geldi. Balıkesir Sanayi Odası yapılan seçimlerde 17 komitenin üyeleri ile 34 kişiden oluşan meclis üyeleri 11 Kasım 2022 tarihinde belirledi. Yapılan seçimle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Nazmi Yarış, Ali Bilcanlı, Emre İnce, Niyazi Eğinlioğlu, Sinan Yırcalı, Mustafa Madak, Uğur Kula, Onur Özkul ve Mustafa Ercan, Meclis Başkanlığına Ergin Birgül, Meclis Başkan Yardımcılığına Gürsel Ötegengil, Meclis Kâtip üyeliğine Özgür Sönmez seçildiler.

İYİ Parti İl Başkanı Hayırlı Olsun Ziyareti Yaptı

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Altıeylül ilçe Başkanı İsmail Özay ve bazı partililerle Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin Başkan Ural “Kıymetli Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, şimdiden Balıkesir Sanayisine verecekleri destek ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu