EkonomiGündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Altın Talebinde Patlama

Yatırımcılar Güvenli Liman Arıyor

Balıkesir’de Altın Talebinde Patlama

Yatırımcılar Güvenli Liman Arıyor

Balıkesir’de kuyumcu dükkanı işleten Nevzat Küçük, altın piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Küçük, altının sürekli değer kazandığını belirterek, “Şu anda gram altın, çeyrek altın ve Ata Lira’da talep patlaması var. Özellikle vatandaşların altına olan ilgisi ve yoğunluğu, bizleri karşılamakta zorluyor.” dedi.

Balikesirde Altin Talebinde Patlama 1

Altın her zaman kazandırır Altın piyasasının güncel durumu hakkında konuşan Küçük, “Altın her zaman değer kazanır. Şu anda gram altın, çeyrek altın ve Ata Lira’da talep patlaması var. Özellikle vatandaşların altına olan ilgisi ve yoğunluğu, bizleri karşılamakta zorluyor.

İnsanlar güvenli liman olarak altını görüyorlar. Yastık altı altın saklama dönemleri daha da arttı. Vatandaşlar, en ufak bir krizde veya çalkantıda, ekonomik veya siyasi olsun, altına yöneliyorlar. Şu anda gram altın 2445 TL’den satılıyor. Önümüzdeki aylarda 2700 TL’yi görebiliriz. Yıl sonuna gelindiğinde ise 2750 TL veya 3000 TL civarında olacağı öngörülüyor.

Balikesirde Altin Talebinde Patlama 2

Altına yatırım yapan her zaman kazançlı çıkar. Bu emtialara ve işçiliksiz ürünlere güvenerek paranızı katlayabilirsiniz. Zarar etme riskiniz yoktur.” şeklinde konuştu.

Güncel Altın Fiyatları:

  • Gram Altın: 2445 TL
  • Çeyrek Altın: 4575 TL
  • Ata Altın: 17.750 TL
  • Altın Ons: 2.355,81 USD

Marmara Adalar Belediyesi’nden Önemli Duyuru

Batuhan Hasar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu