Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Bir Traktör Kazası Daha

Balıkesir’de Bir Traktör Kazası Daha

 

Balıkesir’de bir traktör kazası daha yaşandı. Tarım ve hayvancılıkta önemli illerden birisi olarak çok sayıda traktörün bulunduğu Balıkesir’de, yetkililer sürücüleri özellikle yaz aylarında harman dönemi, Sonbaharda ise zeytin hasadı ve ekim dönemi nedeni ile artan traktör trafiğine dikkat etmeye çağırıyor.

 

Traktörle Kamyonet Çarpıştı 4 Yaralı

Gömeç İlçesi’nde traktörle kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Gökhan Mutlu yönetimindeki 10 D 4151 plakalı kamyonet, E-87 kara yolu Karaağaç Mahallesi mevkiinde, Selim Mutlu kontrolündeki 10 Z 3464 plakalı traktörle çarpıştı. Traktördeki zeytin kasaları yola saçıldı. Kazada, şoförler ile araçlarda bulunan Hasan Çil ile Ömer Özcan yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hız Farkı Kazalara Sebep Olabilir Dikkat!

Çiftçi vatandaşların, ekim işi için kullandıkları traktörlerle zaman zaman ana yollarda da seyretmek zorunda kaldığını ifade eden yetkililer, hız farkı nedeni ile kazalara sebep olabilecek durumdan kaçınılması gerektiğini belirterek “sürücüler mutlaka hız sınırlarını uygulamalı. Aksi halde feci olayların cereyan etmesi olasılığı artıyor” şeklinde uyarıda bulundular.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu