Balıkesir’de Çölyak Hastalarına 9 Mayıs Müjdesi!
Balıkesir’de Çölyak Günü’ne Özel İndirim! Fırıntaş Glütensiz Kafe ve Market’ten %20 Fırsat

Balıkesir’de Çölyak Hastalarına 9 Mayıs Müjdesi!
Balıkesir’de glütensiz beslenen bireyler için müjde! 9 Mayıs Cuma günü, Dünya Çölyak Günü kapsamında, Fırıntaş Glütensiz Kafe – Market’te seçili ürünlerde %20 indirim uygulanacağı duyuruldu.
Gluten hassasiyeti yaşayan bireylerin sağlıklı ve güvenli gıdalara erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan bu özel kampanya, çölyak hastalarının farkındalığını artırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor.
Fırıntaş’tan Çölyak Hastalarına Destek
Fırıntaş yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “9 Mayıs Cuma günü, Dünya Çölyak Günü’ne özel olarak, Fırıntaş Glütensiz Kafe ve Marketimizdeki seçili ürünlerde %20 indirim uygulanacaktır” denildi. Kampanya, hem çölyak hastaları hem de glütensiz yaşam tarzını benimseyen vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Sağlıklı Beslenmeye Erişimde Bir Adım Daha
Fırıntaş’ın Balıkesir’de faaliyet gösteren glütensiz ürün mağazası, çölyak hastaları için güvenilir alışverişin adreslerinden biri olarak öne çıkıyor.
Bu anlamlı günde yapılan indirim kampanyası, toplumda glutensiz beslenme farkındalığı oluşturmayı ve çölyak hastalığına dikkat çekmeyi hedefliyor.
Nursima Akyürek