Balıkesir'de Doğa Yürüyüşü ile Doğal Terapi
Altıeylül Belediyesi'nin Konakpınar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği, Başkan Yardımcısı Serdar Karakaş ve Belediye Gençlik Spor Müdürü Hakan Semerci'nin katılımıyla gerçekleşti.

Balıkesir’de Doğa Yürüyüşü ile Doğal Terapi
Altıeylül Belediyesi, sağlıklı yaşamı desteklemek ve toplumsal katılımı artırmak amacıyla düzenlediği etkinliklerden biri olan doğa yürüyüşü, Konakpınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Karakaş ve Belediye Gençlik Spor Müdürü Hakan Semerci de katılarak destek verdi.

Katılımcılar, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın içinde dinlendirici bir deneyim yaşadı. Doğa yürüyüşü sırasında hem fiziksel aktivite hem de sosyal etkileşim fırsatı bulan katılımcılar, doğal yaşamın sunduğu huzur ve enerjiyi paylaştı.

Haber: Bülten