Balıkesir'de Gece İki Yangın, Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Balıkesir’de sabaha karşı çıkan iki yangına itfaiye ekipleri hızla müdahale etti

Balıkesir'de Gece İki Yangın, Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Balıkesir’de Gece İki Yangın, Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Yangınlarda dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı

Sabaha karşı Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çıkan iki ayrı yangına Balıkesir itfaiye ekipleri hızlı müdahale etti. Olaylarda bir kişi dumandan etkilenerek 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Balıkesir'de Gece İki Yangın, Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Balıkesir’De Gece İki Yangın, Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Karesi’de Çatı Yangını

İlk yangın sabahın erken saatlerinde Karesi İlçesi Atatürk Mahallesi Manolya Sokak No:30‘da meydana geldi. Bir binanın çatısında çıkan yangına, Karesi itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Yangın sırasında sokakta park eden araçlara rağmen yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Karesi’de Çatı Yangını
Karesi’de Çatı Yangını

Altıeylül’de Daire Yangını

İkinci yangın ise Altıeylül Mahallesi Çıkmaz Sokak Özmen Apartmanı‘nda meydana geldi. Bu yangına Karesi Grup Amirliği personeli müdahale etti. Yangın sırasında apartmanın üst katında bulunan bir kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişi, 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Altıeylül’de Daire Yangını
Altıeylül’de Daire Yangını

Soruşturma Devam Ediyor

Yangınların çıkış nedenleri ile ilgili yetkililer soruşturma başlattı. Vatandaşlara özellikle yangın güvenliği konusunda dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

İha

Balıkesir – İzmir Otobanında Kaza 1 Kişi Yaralı

balıkesir yangın 112 sağlık balıkesir itfaiyesi Karesi çatı yangını Altıeylül daire yangını dumandan etkilenen gece yangın müdahalesi