Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Katliam Gibi Kaza: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de Katliam Gibi Kaza: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

 

Balıkesir’de katliam gibi bir kaza meydana geldi.

 

Balikesirde Katliam Gibi Kaza 3 Kisi Hayatini Kaybetti 01

Balıkesir-Savaştepe yolunda meydana gelen kazada, aralarında BASKİ’de görevli bir kişinin de 3 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca kazaya, çimento yüklü bir tırın Dorse’sinin kopmasının neden olduğu ifade ediliyor. Kazada, BASKİ Daire Başkanı Mustafa Karakuzu ve  personel Ali Erden’in de öldüğü ifade ediliyor.

 

Çimento Yüklü Dorsenin Kopması Faciaya Neden Oldu

Çimento yüklü dorsenin koparak sebep olduğu kaza yerine, çok sayıda ambulansın sevke dildiği belirtiliyor. ayrıca, yaşamını yitiren üç kişiye ait cesedin hastane morguna kaldırıldığı belirtiliyor. Kaza ile ilgili soruşturmanın da hemen başlatıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Balıkesir’in en tehlikeli yolu olarak anılan Balıkesir-Savaştepe yolunda, daha öncede benzer kazalar meydana geldi.

Balıkesir’de ki En Tehlikeli Yol

Balıkesir-Savaştepe yolu aynı zamanda uzun yıllardır genişletilmesi için gündeme getirilen bir yol. Kullananlar tarafından Balıkesir’de ki en tehlikeli yol olarak adlandırılıyor. Hatta, yakın zamanda Balıkesir’i ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Savaştepe yolunda çalışmaları denetlemiş ve “Önümüzdeki yıl bitmeden Balıkesir- Savaştepe yolunun tamamını hizmete alacağız” demişti.

Balikesir – Savastepe Yolunda Kaza 3 Olu Ilisik Haber

Haber Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu