Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe HaberleriÖzel Haberler

Balıkesir’de Kayboldu Bulana Ödül Var

3 Nisanda kaybolan ve aranıp bulunması istenen kuş için Balıkesir seferber oldu. Balıkesir ‘in Bahçelievler mahallesinde sahibi tarafından evinde dolaşması için kafesten çıkarılan muhabbet kuşu kayboldu.

Balıkesir’de Kayboldu Bulana Ödül Var

Balikesirde Kayboldu Bulana Odul Var 1
Balıkesir’de Kayboldu Bulana Ödül Var

Bulana Ödül Verilecek

Kayıp kuşu her yerde arayan sahibi Eser Mumcuoğlu, kaybolan kuşunun kendisi için önemli olduğunu belirterek, bulana 5 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Kuşun kaybolma hikayesini şu sözlerle anlattı: “Balkonu açık unuttum. Balkona çıkınca hayvan beni balkonda sandı. Ben tekrar içeri girdim. Bana çok alışkın. Kaçacak bir kuş değildi. Peşimden çıktı uçtu gitti.”

Balikesirde Kayboldu Bulana Odul Var 2
Balıkesir’de Kayboldu Bulana Ödül Var

İhbarlar Geliyor Ama…

Kuşun kaybolduğu günden bu yana Mumcuoğlu, çeşitli ihbarlar aldığını ancak sonuç alamadığını dile getirdi. Mumcuoğlu, “İhbarlar düzenli geliyor ama tutmuyor tabi. Benim kuş değil. Resim yolluyor insanlar hatta sana yeni kuş verelim diyenler oluyor. Ama yerini tutmaz tabi ki.” diyen Mumcuoğlu, umutla her yere ilan dağıttığını ifade etti.

“Kuşumu sesinden tanırım”

Kuşun adının “Cicoş” olduğunu belirten Mumcuoğlu, “Resimde göründüğünden daha zayıf bir kuş. Cinsiyeti erkek. Çok cana yakın bir kuş. Çok kelime biliyor. Özellikle bana özel yaptığı bazı hareketleri var. Bende zaten kuşun bana özel yaptığı hareketlerden yola çıkarak o olup olmadığını anlıyorum. Sesini kullanma şeklinden bile anlayabilirim o olup olmadığını. Kuşumu sesinden tanırım.” şeklinde konuştu.

Haber: Elif Şahin

Büyük facianın ikinci gününde kayıplar aranıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu