Balıkesir’de Şok Olay! Doğurduğu Bebeği Klozete Attı
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde, bir kadın doğurduğu bebeği tapu müdürlüğünün tuvaletinde terk etti.

Balıkesir’de Şok Olay! Doğurduğu Bebeği Klozete Attı
Balıkesir’deki Altıeylül Tapu Müdürlüğü’nde, bir kadının doğurduğu bebeği klozete bırakması üzerine polis harekete geçti.
Balıkesir’in Altıeylül ilçesindeki Altıeylül Tapu Müdürlüğü’nde korkunç bir olay yaşandı. Genç yaşta bir kadın, tapuya geldiği sırada doğum yaptı ve doğurduğu bebeği klozete attı. Olay, bir vatandaşın tesadüfen tuvalete girip bebeği bulmasıyla ortaya çıktı. Temizlik görevlisi, klozete bırakılan bebeği çıkararak hemen ilk müdahaleyi yaptı.
Güvenlik Kameraları Şüphelileri Tespit Etti
Olayın ardından çevredekiler hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis, olay yerine geldiğinde güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini ve geldikleri aracı tespit etti. Kısa sürede şüpheli kadın ile birlikte, bebeğin babası ve babaannede gözaltına alındı.
Bebeğin Sağlık Durumu İyi
Klozetten çıkarılan bebek, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın hemen ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Polis, genç kadının neden böyle bir eyleme başvurduğuna dair soruşturma başlattı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediyor.
Haber: İHA
Manyas’ta Yanan Ahşap Ev Küle Döndü