Görüntülü Haberler

Balıkesir’de Sünnet Düğününde Katliam: Rastgele Ateş Açtı 2 Ölü 8 Yaralı

Sünnet Düğününde Rastgele Ateş Açtı: 2 Ölü 8 Yaralı

 

Balıkesir’de bir sünnet düğününde çıkan çatışma katliama neden oldu.

 

İddiaya göre, alkollü bir kişi, önceki bir husumet nedeni ile düğünde rastgele ateş açtı. Olayda 3 yaşında bir kız çocuğu ile 31 yaşında bir kadın hayatını kaybetti. Ayrıca 8 kişinin ise yaralandığı belirtiliyor.

 

 

1’i Ağır 8 Yaralı Var

Balıkesir’de Gümüşçeşme mahallesi, Ganibey Caddesi’nde düzenlenen bir sünnet düğünde dehşet yaşadılar. İddiaya göre aşırı alkollü olduğu öğrenilen şüpheli S.A düğünde rastgele ateş açtı. Rastgele ateş sonucu 3 yaşındaki K.D. ve ayrıca 31 yaşındaki E.G. hayatını kaybetti. Dahası, 1’i ağır olmak üzere 8 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, A.G., N.D., U.G., Y.T., P.D., Ş.G.,D.D. ve ayrıca N.D. isimli yaralılar Balıkesir Devlet Hastanesi ve Atatürk Şehir Hastanesinde tedavi altına alındılar. Çevik Kuvvet ekipleri her iki hastanede de geniş güvenlik önlemleri alırken, olayı gerçekleştiren şüpheli S.A.’nın ise kullandığı silahla birlikte yakalandığı öğrenildi. Ayrıca, Yakalanan S.A’nın Emniyete ifadesinin alındığı ifade ediliyor.

Aw368292 05

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu