TeknolojiEğitimGündem

Balıkesir’de Teknoloji ve Tasarım Yarışması: Başvuru Süresi Uzatıldı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'BALIKESİR 2. Liseler Arası AR-GE Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışması'nda başvuru süresi uzatıldı.

Balıkesir’de Teknoloji ve Tasarım Yarışması: Başvuru Süresi Uzatıldı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘BALIKESİR 2. Liseler Arası AR-GE Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışması’nda başvuru süresi uzatıldı. Etkinlik, 20-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, detaylı proje öneri formlarının son başvuru tarihi 5 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Balıkesir'De Teknoloji Ve Tasarım Yarışması: Başvuru Süresi Uzatıldı
Liseliler Bilim Ile Buluşuyor!

Yarışmaya katılmak isteyenlerin detaylı proje öneri formlarını “tto@balikesir.edu.tr” adresine iletebilecekleri bildirildi. Önemli tarihler arasında 27 Şubat ile 5 Mayıs arasındaki süreçte başvuruların alınacağı, proje formlarının 6-14 Mayıs tarihleri arasında gönderilmesinin beklediği ve projelerin hakemler tarafından değerlendirileceği 15 Mayıs olarak belirtildi.

Sonuçların 15-19 Mayıs tarihleri arasında ilan edileceği ve poster hazırlığı için 20-21 Mayıs tarihlerinin belirlendiği ifade edildi. Yarışmanın gerçekleşeceği yer ise Teknoloji Transfer Ofisi Rektörlük Binası olarak açıklandı. Detaylı proje form gönderiminde son tarihin mail yoluyla yapılacağı belirtildi.

 

 

Haber: Bülten

BAÜN Tanıtım Fuarında Boy Gösterdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu