EğitimGündem

BAÜN Tanıtım Fuarında Boy Gösterdi

Balıkesir'de eğitim kurumlarının düzenlediği tanıtım fuarlarında Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), bölgedeki potansiyel öğrencilere kendini tanıttı.

BAÜN Tanıtım Fuarında Boy Gösterdi

Balıkesir’de eğitim kurumlarının düzenlediği tanıtım fuarlarında Balıkesir Üniversitesi, bölgedeki potansiyel öğrencilere kendini tanıttı. Özel Balıkesir Açı Fen Lisesi, Sınav Eğitim Kurumları ve Bilnet okullarının farklı günlerde düzenlediği fuarlara Balıkesir Üniversitesi temsilcileri katıldı.

Üniversiteyi temsilen, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sevim Ayhan, Şube Müdürü Ramazan Eser, Şef Emine Demirci, Şef Ali Öztürk, Şef Demet Acar, Şef Ayşe Aplak Nurdan Kaymak, Hanife Demirel ve Esra Aktürk Baysan gibi yetkililer, fuarlarda öğrenci adaylarına üniversite hakkında bilgi verdi.

Baün Tanıtım Fuarında Boy Gösterdi
Balıkesir Eğitim Fuarı

Bölgedeki Tanıtım Etkinliklerinde Öncü Rol Aldı

Fuar, öğrencilere üniversitenin akademik programları, sosyal olanakları, kampüs hayatı ve diğer önemli detaylar hakkında bilgi alma fırsatı sundu. Aynı zamanda öğrenci adayları, üniversitenin sunduğu fırsatlar hakkında bilgi alarak gelecekleri için daha bilinçli bir tercih yapma şansını elde etti.

Balıkesir Üniversitesi temsilcileri, öğrencilere üniversitenin sunduğu eğitim olanakları, araştırma projeleri, uluslararası işbirlikleri ve kampüs yaşamı hakkında detaylı bilgiler verdi. Bu etkinlikler, Balıkesir Üniversitesi ile öğrenci adayları arasında daha yakın bir iletişim kurulmasına ve gelecek nesil öğrencilerin üniversite tercihlerini daha bilinçli bir şekilde yapmalarına yardımcı oldu.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir Moleküler Biyoloji ve Genetik Alanında Zirvede

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu