Balıkesir'de Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti!
Edremit Belediyesi, sağlıklı yaşamı desteklemek ve doğru beslenme konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla "Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti" kapsamında yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu.

Balıkesir’de Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti!

“İsteyen herkesi bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz”
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlıklı yaşam sürdürmek ve doğru beslenme alışkanlıklarını kazanmak herkesin hakkıdır. Bu doğrultuda, halkımızın sağlığını desteklemek ve obezite gibi sağlık sorunlarıyla mücadele etmek için ücretsiz diyetisyen hizmetimizi başlatıyoruz. İsteyen herkesi bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.
Başvuru Nerede Yapılacak?
Randevular, Atatürk Gençlik Merkezi’nde yüz yüze şeklinde oluşturulacak. Başvuruları kabul edilecek olan vatandaşlar, kişiye özel olarak hazırlanan beslenme programları ve uzman diyetisyen desteği ile sağlıklı yaşamın anahtarını elde edecekler. Sağlıklı beslenme konusunda bilgi sahibi olmak isteyen ve istedikleri kiloya ulaşmak için adım atmak isteyen herkesin, Edremit Belediyesi’nin ücretsiz diyetisyen hizmetinden faydalanabileceği belirtildi.
Haber: Bülten